打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 列舉橘子罪名 星期一交比消委會

支持希望會做到野
回復

起碼我地都叫有做野,唔理成唔成功 唔好睇死自己 加油軍人!
回復

垃圾橘子只講不做

平時係咁講要維護玩家權益,給予良好既遊戲環境玩家
但就只顧自己收入 , 而完全忽略外掛 ...
落難軍人 發表於 18-10-2013 17:52

其實巨商係一隻好好玩既GAME,而且代理做得好,亦都可以好搵錢,睇韓巨就知,隻GAME成10年都仲咁多人玩,值明呢隻GAME有佢本身既吸引力,就算唔係個個玩家都買點,但最終都需要用到點品(孫子,雙經,多多,無想,封書..等等),只要多左人玩,呢D物品就會更多人買,本身買開點既會買多左,未買過點既都會試下買,而唔係好似而家咁,個個都係到諗,我仲係咪應該"再"投入資金去玩呢? 支持樓主既行為,希望巨商可以行多10年
回復

的確唔係甘多game捱到甘耐
比起其他game一有大量外掛入侵...好快會大量留失玩家
回復

軍佬好中pt呀><雷劍個度真係勁正 笑左=]
快d踩多幾次場爭取解封
永遠支持你!!!不過...你肯定消委會的態度唔會好似橙仔咁?
回復

想唔投晒咁多項選擇都唔得啦= ="已全投 正評已比
軍人 加油呀比心機 巨商未來靠晒你... ...地嫁啦
每1個想巨商繼續行落去既玩家都有責任 唔好成日單單依賴1個人去集合其他人既力量
咁樣顯唔出我地實際有幾團結 每人出一分力 最終已經可以達到好強大既力量
成日見有班負能量硬係要話無論有幾咁團結 爛橙都係無視你地唔驚你地嫁啦
我想問:請問你知道以前大家所謂團結其實係有幾咁弱雞嗎?
請問你能夠估計到我地玩家最極限可以做成點嗎?
我地呢一眾玩家到今時今日 真心講句 唔見得有邊次真係好出盡全力好團結
成日有班人話不如罷玩巨商幾日 製造壓力比爛橙 但係我地最終又有冇做到呢?
我有讀History 根據好多歷史事例 經濟制裁係的確十分有效造成壓力比該對象
大家之前明明仲好團結話會搞巨商革命活動嫁 睇下宜家 你地付出左幾多?
社會搞革命而最後成功既例子多不勝數 就簡單1年前國民教育事件
大家未團結未走出黎之前 實諗呢D野唔到市民話事嫁啦 一定係[阿爺]落order
但當大家到一個極限點無法再忍受 自自然然會出黎反抗 最終團結既結果係點唔多講啦
唔差在講埋 聽日亦都係香港人搞革命既1日(電視牌照事件) 我個人當然非常拭目以待
結果係點 就係睇你地啦香港人 好明顯今次呢單野大家同樣到左極限點
相信大家都冇諗過今次FB萬人齊撐HKTV既專頁可以1日間超過40萬like
或者你地會話 到時咪又係得果雞碎咁多人遊行 圍政總就更加唔洗講啦
但都係果句 未試過又點知呢?有好多野我地真係預測唔到
你敢保證聽日會事情會發生成點?
講番巨商 我唔排除即使我地聯手合作進行最大規模最極限既革命行動
最終都會換來無恥既結果 但問心果句 只要你有份付出過 你都問心無愧啦
只要大家1日未出盡全力 懇請你地唔好再講咩放棄說話啦 無謂顯出自己有幾咁無知

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
落難軍人 + 1 gd

查看全部評分

回復

其實巨商係一隻好好玩既GAME,而且代理做得好,亦都可以好搵錢,睇韓巨就知,隻GAME成10年都仲咁多人玩, ...
jacky123200 發表於 19-10-2013 12:33

如果橘子唔係出埋D白痴活動 刷一堆GASH品出黎
整平D價黎抗衡幣商 呢D下等手法的話
相信而家仲有好多人買緊點黎買孫子,入藉
回復

想唔投晒咁多項選擇都唔得啦= ="已全投 正評已比
軍人 加油呀比心機 巨商未來靠晒你... ...地嫁 ...
星空傳說 發表於 19-10-2013 13:42

無錯
雖然話群眾壓力未必話有咩大影響
不過我地始終係消費者 佢地有冇得食都要睇我地
佢地唔改善質素我地唔買點 (當然呢方面又係大把人只講又做唔到)
如果佢要同自己荷包作對既 我唔會制止 我最多退巨唔玩鳥

軍佬好中pt呀  雷劍個度真係勁正 笑左=]
快d踩多幾次場爭取解封
永遠支持你!!!不過...你肯定消委會的熊度唔會好似橙仔咁?
梁家駿 發表於 19-10-2013 13:01

消委會係做調解既 當然唔會小佢
係一定要用最有力既野令佢相信玩家呢一面 , 幫我地呢一面

佢老闆個BF好狗 最多只可以查到半年既儲值記錄
我咁岩最後一次入點就係4月--  不過果度都二千幾蚊

如果下個月先搞 就無記錄可以比消委會睇
回復

其實如果樓主真係有心,就去報警告佢偷玩家點數, 同埋同外卦串通, 去警署落案就得, 比消委會無咩用
回復

其實如果樓主真係有心,就去報警告佢偷玩家點數, 同埋同外卦串通, 去警署落案就得, 比消委會無咩用 ...
justaskyou 發表於 19-10-2013 14:03

呢樣野唔係發生係我身上
由我黎報唔適合
同埋加上我唔知詳細情況,亦無證據

調返轉頭比人屈返你屈佢...

橘子偷點 佢賴你安全做得唔好比人偷左
一係就賴左去BF  (BF唔知係唔係屬於佢既公司)
回復