打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 針對近日多名老手新手開帖宣佈重玩/新加入 你地既反應係?

回復 28# 星空傳說

Um 同意既〜 不過巨商要係可以調高小小封書出現既機率就好。最好可以控制係一個玩家能力可達到既等級同時又唔好降低左佢既珍貴性。
用商幣黎計啦〜 一本封書要400e .. 一個神獸最少,係最少要1200e 。HKD 轉返過黎係2400 。。
我玩商2既。。 就係買商錢都要2400蚊。。買gash我不敢想像。巨商主要想吸引既玩家我諗唔係單單只係俾得起呢筆錢既人吧。。

另外一個方法就係自己係遊戲賺1200e ..... 我唔可以話一定無可能,我就未賺過咁多囉= =

我同意你既講法,封書係得來不易同埋應該保持珍貴性,不過我都覺得應該令封書可以容易出d。例如出活動咁。。不過講真已經好多年未見到有咁既活動了。。

我諗好多人都係因為呢樣野玩到某個階段就唔玩,做成大量玩家流失。

以上只係個人想法,每個人有不同既想法,如與大家既諗法唔一致,請原諒〜_〜
回復

重玩之後都好快退
回復

9月前吾改版我都都會放哂正ac所有野 只係留返d廠係度消下野放就算
最大問題都係外掛整到d野實太品 戰商而家根本真係搵吾到食
回復

外掛真係好好麻煩, 有爛橙故意既原因, 亦有巨商程式太舊既原因, 但, 我想問問大家, 邊一隻GAME無外掛? 咁多位骨灰級玩家請答下我(無人玩既GAME除外), 邊個答得出?

巨商已死, 我玩左八年, 聽左八年, 由外掛好少人聽, 聽到外掛好多, 聽到外掛擺明開商團, 我想問咁多位, 巨商死左未?

巨商已死只係大家講既, 只係一群輸打贏要既人出黎講姐, 佢地輸左嘛(沖鬼?抽袋?昆狗?搶5到怪?)
我商一, 之前某人第一個200鐵匠精工大賺特賺, 投資100E賺左幾千E, 收左10本15E孫子(骰仔活動), 巨商從不缺希望, 差在你無魄力姐

巨商系統暫時無任何一隻GAME可以取代, 根本無可能死

E個世界, 總有一群人能夠適應各種規則, 任何規則響佢手, 都可以站在世界頂端, 就算規則改哂, 佢都可以改變自己,適應規則
奉勸各位, 與其話E個世界不公, 不如諗下點適應環境, 做世界頂層既人LA

回歸正題:巨商死未?5關爛橙事, 5關巨商本身事, 5關外掛事, 決定權在大家, 大家講多幾句巨商死就死, 5講就5死, 大家5知自己, 令幾多人無哂心機玩巨, 一傳十, 十傳百

有興趣GE, 入去商一睇下漢陽城介LA
回復

=V=只能說多點人玩當然很好._.
回復

其實好多新手, 不過要問問大家, 各位老手點對待新手呢?
1)水魚
2)廢物講多句都懶
3)傻仔, 拎黎鬧既
4)咪玩LA, 巨商就死
5)塞一大堆錢, 帶佢升, 等佢即刻登上神壇(不過未付出努力打過怪, 0技術可言)
新手睇到大家點對佢地既

大家可能覺得自己無做過水魚, 無做過傻仔, 無做過廢物, 佩服
不過其實響高手眼中, 大家都廢物黎嫁姐
回復

外掛真係好好麻煩, 有爛橙故意既原因, 亦有巨商程式太舊既原因, 但, 我想問問大家, 邊一隻GAME無外掛? 咁多 ...
foolruner 發表於 29-7-2013 10:56

班負能量之士唔用腦諗野吹佢地唔漲 插佢都晒口水
佢地完全冇諗過自己對巨商前境既態度係有可能影響其他人點睇
個個人云亦云 隨波逐流 冇主見(指某部份狗仔)
其他人話巨商已死自己又二話不說認同晒
唔經大腦思考既下場就係咁 救巨商前請先救救呢班無知小孩
可能佢地未讀過通識 學唔曉多角度思考啦
回復

班負能量之士唔用腦諗野吹佢地唔漲 插佢都晒口水
佢地完全冇諗過自己對巨商前境既態度係有可能影響 ...
星空傳說 發表於 29-7-2013 13:02

通識?只是虛有其名。
治標不治本
回復

通識?只是虛有其名。
治標不治本
14588563 發表於 29-7-2013 13:06

好過5治, 睇住D傻仔傻落去丫
不過更加凸顯D傻仔傻, 例如話淨睇新聞可以高分咁LA
回復

通識?只是虛有其名。
治標不治本
14588563 發表於 29-7-2013 13:06

你突然間對呢2隻字咁認真嚇親我= ="
我純粹想帶出多角度思考呢樣野姐 天情哥似乎對此學科有其獨特見解啵0.0
夠鐘上堂lu 聽書先^^
利申:非通識科支持者(唔好誤解 唔係話要廢除通職科=.=)
回復